30.9.2016

Pöytä ja tuoli

Heippa! 


Iha huippua olla täällä pitkästäaikaa!
Haluan nyt näyttää teille, mitä teinkään ysillä valinnaisella teknisentyön kurssilla. Tein pöydän ja kerkesin tehä yhen tuolinki. 

Oon tosi tyytyväinen näihin. Tuolin suunnitteluun ois toki voinu panosta vähä enemmän, mutta on tuo asiansa ajanu. Mainittakoon sekin, että sain numeroksi teknisestä 10 ja ysiluokan loputtua stipendin. 


Nämä on päässeetki jo ihan oikeaan käyttöön..Nimittän instagramissa (Kasityoanni) seuraavat tietävätkin jo, että mulla on iso elämänmuutos takana. Sain tietää puolta viikkoa ennen koulun alkua, että olen saanut vuokrakämpän. Muutin ja aloitin koulun seuraavana päivänä. Oon opiskellut nyt kohta kaksi kuukautta osaon turvallisuusalalla ja asunut ihan yksin. Aika on mennyt hurjan nopeaa ja oon selvinny hyvin! Nyt alan vasta tajuta pikkuhiljaa mitä on tapahtunu. 
Nyt oon käymässä "kotokotona" ja mulla ei oo vielä omaa tietokonetta kämpillä niin vähä vaikeaa päästä julkasemaan mitään siihen tahtiin kun haluaisin ja intoa ois, mutta tiiän että tätäkään ongelmaa ei pitäisi olla enää kohta. 

♥-Anni 


4 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Kyllä olet edelleen uuttera. Kaunis pöytä ja tuoli.

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavaa, onnea uuteen kotiin! (: Mulla on pitänyt kiirettä sen verran, että on tämäkin postaus mennyt ihan ohi. Mutta mukava kuulla kuulumisia! Ihana pöytä ja tuolit. Voi kun minullakin olisi ollut jotain tuollaista tekemistä puukässässä, eikä kaikkea tyhmää. Sain kasin, koska mua ei kiinnostanut yhtään se mitä tehtiin (kello ja epäkäytännöllinen pieni kulmakaappi jne...). :D Mun ainoa kasi totarissa silloin. x)

    VastaaPoista
  3. Oho, mulla oli jäänyt sinun kommentti kokonaan huomaamatta. Mutta kiitos! :) Jep, tykkäsin teknisestä paljo yläasteella ku sai tehä just kaikkea hyödyllistä ja suunnitella ite ne alusta asti!

    VastaaPoista

Kiitos♥